Kenőanyag katalógus

1036 Termékek
Quartz Ineo Xtra Long Life 0W-20 visual
Quartz Ineo Xtra Long Life 0W-20

A TOTAL QUARTZ INEO EXTRA LONG LIFE 0W-20 "Age-Resistance Technology"-val egy teljesen szintetikus technológiájú motorolaj, amelyet kifejezetten az ACEA legszigorúbb szabványainak és a járműgyártók műszaki követelményeinek teljesítésére fejlesztettek ki. Kiemelkedő kopás elleni védelmet, tartósságot és kivételes üzemanyag-takarékosságot biztosít, miközben az emissziós rendszerek hatékonyságát is fenntartja a legújabb, SAE 0W-20 viszkozitási fokozatot igénylő európai járművek dízel- és benzinmotorjaiban. A TOTAL QUARTZ INEO XTRA LONG LIFE 0W-20 kifejezetten a VW-csoport VW 508.00/509.00 specifikációjú kenőanyagot igénylő járműveihez ajánlott.

Quartz Ineo Xtra First 0W-20 visual
Quartz Ineo Xtra First 0W-20

A TOTAL QUARTZ INEO XTRA FIRST 0W-20 egy fejlett szintetikus technológiájú motorolaj, amelyet a PSA PEUGEOT CITROEN gyári, és értékesítés utáni felöltéseihez is használható. Ez a szennyezést csökkentő szintetikus motorolaj a lehető legjobb védelmet nyújtja a motoroknak a kopás és az eltömődés ellen.Az utóátalakító rendszerek, amelyek érzékenyek a felhasznált kenőanyagokra és költséges karbantarthatóságuk, szintén hosszútávú védelmet kapnak a termék „alacsony SAPS-tartalmának" (alacsony szulfáthamu-, foszfor- és kéntartalom) köszönhetően.

Quartz 9000 Xtra Future XT 0W-16 visual
Quartz 9000 Xtra Future XT 0W-16

A TOTAL QUARTZ 9000 XTRA FUTURE XT 0W-16 egy fejlett szintetikus motorolaj, amely a legjobb védelmet nyújtja a kopás és lerakódások ellen. Ez a motorolaj a maximális teljesítmény érdekében a lehető legnagyobb mértékben csökkenti a motor belső súrlódását, miközben üzemanyag-megtakarítást is eredményez.

Quartz 9000 Xtra Future XT 0W-20 visual
Quartz 9000 Xtra Future XT 0W-20

Fejlett szintetikus technológiájú motorolaj, amely optimális védelmet nyújt a kopás és a lerakódások ellen. Tökéletesen használható a turbófeltöltővel rendelkező alulméretezett motorokban. Kiemelkedő LSPI-védelmi tulajdonságok.

Quartz Ineo Xtra Dynamics 0W-20 visual
Quartz Ineo Xtra Dynamics 0W-20

A TOTAL QUARTZ INEO XTRA DYNAMICS 0W-20 egy kiváló teljesítményű, fejlett szintetikus motorolaj, amelyet a prémium autógyártók legújabb generációs motorjai számára terveztek. Poláris molekulái segítenek a motor tökéletes védelmének és kifogástalan tisztaságának biztosításában. Ugyanakkor csúcstechnológiájának köszönhetően minimálisra csökkenti a súrlódást, hozzájárulva a motor kivételesen üzemanyag-takarékos teljesítményéhez.

FOLIA B 7000 visual
FOLIA B 7000

BioPolymer fémmegmunkáló folyadék

FOLIA G 5000 visual
FOLIA G 5000

BioPolymer fémmegmunkáló folyadék

EQUIVIS HE 32 visual
EQUIVIS HE 32

Magas hőmérsékleteken és nyomásokon működő hidraulikus rendszerek. A szabadban működő hidraulikus rendszerek.

EQUIVIS HE 46 visual
EQUIVIS HE 46

Magas hőmérsékleteken és nyomásokon működő hidraulikus rendszerek. A szabadban működő hidraulikus rendszerek.

EQUIVIS HE 68 visual
EQUIVIS HE 68

Magas hőmérsékleteken és nyomásokon működő hidraulikus rendszerek. A szabadban működő hidraulikus rendszerek.

Quartz Ineo Long Life 0W-30 visual
Quartz Ineo Long Life 0W-30

A TOTAL QUARTZ INEO LONG LIFE 0W-30 "Age Resistance Technológia"-val előállított egy szintetikus technológiájú motorolaj, amelyet kifejezetten az ACEA legszigorúbb szabványainak és a járműgyártók műszaki követelményeinek teljesítésére fejlesztettek. Kiemelkedő kopás elleni védelmet, tartósságot és kivételes üzemanyag takarékosságot biztosít, miközben az emissziós rendszerek hatékonyságát is fenntartja a legújabb, SAE 0W-30 viszkozitási fokozatot igénylő európai járművek dízel- és benzinmotorjaiban. A TOTAL QUARTZ INEO XTRA LONG LIFE 0W-30 kifejezetten a VW-csoport VW 504.00/507.00 specifikációjú kenőanyagot igénylő járműveihez ajánlott.

Quartz Ineo First 0W-30 visual
Quartz Ineo First 0W-30

A PSA PEUGEOT CITROEN által első feltöltésként használt szintetikus technológiával előállított motorolaj, amelyet a PEUGEOT és a CITROËN értékesítés utáni használatra is ajánl. Jól alkalmazható a PSA újabb motorjaiban, különösen a stop-start funkcióval felszerelt e-HDI technológiájú motorokban, és a hibrid motorokban, amelyek új generációs motorolajokat igényelnek. Ez a motorolaj a lehető legjobb védelmet biztosítja a motoroknak a kopással és a lerakódásokkal szemben. A „Low-SAPS" (alacsony szulfáthamu-, foszfor- és kéntartalom) technológiának köszönhetően a kipufogógáz-utókezelő rendszer hosszú távon védett. Ezzel a motorolaj úgy segíthet az üzemanyag-megtakarításban, hogy nem kell megváltoztatni a vezetési stílust. Alkalmas a legnagyobb igénybevételt jelentő vezetési körülményekhez (ajtótól ajtóig, sportos vezetési stílusok, ismétlődő indítások, közlekedés városban és autópályán)..

General Condition of UseLubricants Catalog © 2024 TotalEnergies Lubricants