Lubricants Catalog
594 Products
TotalEnergies QUARTZ INEO LONG LIFE 5W-30

Den nye generasjonen motorolje med Low SAPS-teknologi er spesielt utviklet for å innfri de tekniske kravene for Volkswagen-biler. Den svært høyteknologiske ytelsen optimaliserer måten som avgassrensesystemer, for eksempel partikkelfiltre, fungerer på. Motorolje egnet for alle bensin- og dieselmotorer, inkludert de nyeste, spesielt de som oppfyller utslippsreduksjons normen Euro V. Denne motoroljen optimaliserer avgassrensesystemer, spesielt partikkelfiltre (DPF). Beregnet for de mest krevende bruksforholdene (sporty kjøring, gjentatte oppstarter, by- og motorveikjøring).

TotalEnergies QUARTZ INEO FIRST 0W-30

Syntetisk motorolje som brukes av PSA PEUGEOT CITROËN som motorolje ved første påfylling, og den anbefales av PEUGEOT og CITROËN for servicepåfylling. Godt egnet for bruk med nyere motorer fra PSA, og spesielt de med e-HDI som bruker stopp- og startteknologier, og hybridmotorer som krever den nye generasjonen motoroljer. Motorolje som gir best mulig beskyttelse mot slitasje og tilstoppinger. Etterbehandlingssystemene får langtidsbeskyttelse takket være formelen med lave SAPS-verdier. Bruk av denne motoroljen kan bidra til drivstoffbesparelser uten at det er nødvendig å endre kjørestil. Også egnet for de mest krevende kjøreforhold (dør-til-dør, sporty kjøring, gjentatte oppstarter, by- og motorveikjøring osv.).

TotalEnergies QUARTZ INEO XTRA EC5 0W-20

TOTAL QUARTZ INEO XTRA EC5 0W-20 er en syntetisk motorolje med overlegen ytelse, designet for den nyeste generasjonen motorer fra ledende bilprodusenter. Den kjemiske sammensetningen er med å gi den ultimate beskyttelsen og upåklagelig renhet i motoren. Samtidig reduserer den nyskapende teknologien friksjonen til et minimum, og bidrar til oppnåelse av eksepsjonell drivstofføkonomi. TOTAL QUARTZ INEO XTRA EC5 0W-20 oppfyller API SN Plus normen, og gir optimal ytelse for motorer med LSPI teknologi.

TotalEnergies RUBIA TIR 9900 FE 5W-30

Syntetisk, førsteklasses motorolje med lave SAPS-verdier for dieselmotorer, egnet for tung belastning, med teknologi for drivstofføkonomi.

TotalEnergies RUBIA TIR 9900 10W-40

Syntetisk, førsteklasses diesel- og bensinmotorolje med lave SAPS-verdier, egnet for bruk i alle tøffe bruksområder på motorvei.

TotalEnergies RUBIA OPTIMA 1100 15W-40

Mineralsk møremiddel for dieselmotorer, egnet for bruk under alle forhold, basert på den nyeste CK-4-spesifikasjonen

TotalEnergies RUBIA WORKS 4000 FE 10W-30

TOTAL RUBIA WORKS 4000 FE 10W-30 er spesielt egnet for motorer som brukes i anleggsbransjen (steinbrudd, byggeanlegg, gruvedrift ...) som krever API CK-4- eller CJ-4-nivå. Takket være sine mange godkjennelser kan den også brukes i veigående kjøretøy. Dette smøremiddelet tåler svært lange driftsperioder under vanskelige forhold og høy belastning, med støv og varme.

TotalEnergies RUBIA WORKS 4000 10W-40

TOTAL RUBIA WORKS 4000 10W-40 er spesielt egnet for motorer som brukes ved til anleggskjøring (steinbrudd, byggeanlegg, gruvedrift, jernbane ...) som krever API CK-4- eller CJ-4-nivå. Takket være sine mange godkjennelser kan den også brukes til veigående kjøretøy. Dette smøremiddelet tåler svært lange driftsperioder under vanskelige forhold og høy belastning, med støv og varme.

TotalEnergies RUBIA WORKS 1000 15W-40

Multigradsolje med svært høy ytelse beregnet for sugemotorer og turboladede motorer i maskiner innen masseforflytning, anleggsvirksomhet eller gruvedrift fra hele verden.

TotalEnergies TRACTAGRI HDZ FE 10W-30

Motorolje med lave SAPS-verdier som er spesielt utviklet for motorer som brukes i traktorer og landbruksutstyr, med eller uten dieselpartikkelfilter. Drivstofføkonomiteknologien bidrar til å spare opptil 4% drivstoff, sammenlignet med et referansesmøremiddel med SAE 40-grad. Denne verdien kan komme opp i 6 % hvis den brukes i kombinasjon med den drivstoffbesparende giroljen TOTAL DYNATRANS VX FE.

TotalEnergies TRACTAGRI HDZ 10W-40

Motorolje med lave SAPS-verdier som er spesielt utviklet for motorer som brukes i traktorer og landbruksutstyr, med eller uten dieselpartikkelfilter.

TotalEnergies TRACTAGRI HDX 15W-40

Motorolje med høy ytelse som er designet for turboladede motorer og sugemotorer som brukes i traktorer og landbruksmaskiner.