Vissza a termékkatalógusokhoz
packshot
TotalEnergies Quartz Ineo Xtra First 0W-20
Csomagolás
1L
5L
Sorozat :QUARTZ
Piaci szegmens(ek) :Autók
Felhasználás :PCMO
Viszkozitás :0W-20
Termékleírás
A TOTAL QUARTZ INEO XTRA FIRST 0W-20 egy szintetikus motorolaj, amelyet a PSA PEUGEOT CITROËN a gyári feltöltéshez és az értékesítés után is használ.

Ez a szennyezést csökkentő szintetikus motorolaj a lehető legjobb védelmet nyújtja a motoroknak a kopás és az eltömődés ellen. Az utóátalakító rendszerek, amelyek érzékenyek a felhasznált kenőanyagokra és költséges karbantarthatóságuk, szintén hosszútávú védelmet kapnak a termék „alacsony SAPS-tartalmának" (alacsony szulfáthamu-, foszfor- és kéntartalom) köszönhetően.

A motorolaj használatával anélkül érhető el üzemanyag-megtakarítás, hogy ehhez változtatni kellene a vezetési stíluson. A legnagyobb kihívást jelentő használati körülményekhez (háztól házig, sportos vezetés, gyakori beindítások, városi vezetés és autópálya) is megfelelő.

A TOTAL QUARTZ INEO FIRST 0W-20 különösen jól használható a legújabb PSA-motoroknál (DV5R és EB2DT), különösen az e-HDI-vel és Stop & Start technológiával szerelt Puretech típusoknál, valamint az új generációs motorolajat igénylő hibrid motoroknál is.
Szabványok és jóváhagyások
Nemzetközi osztályozások
  1. ACEA C5
  2. API SN PLUS
Megfelel a követelményeknek
  1. FIAT 9.55535-DM1
General Condition of UseLubricants Catalog © 2024 TotalEnergies Lubricants