Smörjmedelskatalog

2
18 Produkter
MULTIS MS 2 visual
MULTIS MS 2

Universalfett med EP-egenskaper för tillämpningar under belastning som kan utsättas för stötar och vibrationer.

ALTIS EM 2 visual
ALTIS EM 2

Fett för höga temperaturer och varvtal. Används vanligtvis i lager i elmotorer.

BIOMULTIS EP 2 visual
BIOMULTIS EP 2

Biologiskt nedbrytbart litiumfett med förstärkta EP-egenskaper för extremt tryck och höga belastningar. Används för Universell smörjning av entreprenad-, jordbruks-, och skogsmaskiner samt marina miljöer. Innehåller inte bly eller andra tungmetaller som kan vara skadliga för människors hälsa eller för miljön.

COPAL OGL 2 visual
COPAL OGL 2

Fett med EP-egenskaper och mycket god vidhäftning anpassat för höga temperaturer och tunga belastningar. Speciellt utvecklat för smörjning av öppna växlar där kvalitet NLGI 2 krävs.

MULTIS COMPLEX EP 2 visual
MULTIS COMPLEX EP 2

Mångsidigt, extremt trycktåligt fett för höga varvtal. För hjullager, kullager, rullager, glidlager, tätningar m.m.

MULTIS XHV 2 visual
MULTIS XHV 2

Mångsidigt fett med EP-egenskaper för tunga belastningar, låga varvtal och där det finns risk för genomsköljning med vatten. Särskilt väl lämpade som fett för vändskivor i transporttillämpningar.

MULTIS EP 2 visual
MULTIS EP 2

Universal litium/kalcium fett med EP-additiv för smörjning av högt belastade glidlager, rullager och kardanknutar under svåra förhållanden inom transport, lantbruk och entreprenadmaskiner i våta eller torra miljöer även lämpligt till industriella applikationer. Temperaturområde - 25 till +120

MULTIS COMPLEX HV 2 visual
MULTIS COMPLEX HV 2

Mångsidigt fett med EP-egenskaper för tunga belastningar och höga varvtal. För hjullager, kullager, rullager, glidlager, tätningar m.m.

MULTIS COMPLEX SHD 220 visual
MULTIS COMPLEX SHD 220

Mycket högpresterande PAO syntetiskt fett för ett brett temperaturspektrum och tunga laster. Rekommenderas för pappersbruk: filtrullar m.m.

MULTIS FIL EP 2 visual
MULTIS FIL EP 2

Universal litium/kalcium fett med EP-additiv med skruvpatron för smörjning av högt belastade av glidlager, rullager och kardanknutar...etc. Lämpad för industri, transport, lantbruk och entreprenadmaskiner i dammiga, våta eller torra miljöer. Temperaturområde -25 till +130

NEVASTANE XMF 2 visual
NEVASTANE XMF 2

Mångsidiga fetter anpassade till höga och medelhöga hastigheter i livsmedelsindustrin. För centralsmörjning, buteljeringsutrustning och glidlager.

ALTIS SH 2 visual
ALTIS SH 2

Mycket högpresterande syntetiskt fett för ett brett temperaturspektrum. Speciellt utvecklat för permanentsmörjning.

Personal Data and CookiesGeneral Condition of UseLubricants Catalog © 2024 TotalEnergies Lubricants