Voiteluaineluettelo

2
20 Tuotteet
MULTIS MS 2 visual
MULTIS MS 2

Extreme pressure multipurpose grease for applications under load, which may suffer shock and vibration.

ALTIS EM 2 visual
ALTIS EM 2

Korkeiden lämpötilojen ja suurten nopeuksien rasva. Käytetään yleensä sähkömoottoreiden laakereihin.

BIOMULTIS EP 2 visual
BIOMULTIS EP 2

Biohajoava, monikäyttöinen paineenkestorasva. Suositellaan vaativiin käyttöolosuhteisiin.

COPAL OGL 2 visual
COPAL OGL 2

Korkeisiin lämpötiloihin ja raskaaseen kuormitukseen kehitetty erittäin tarttuva paineenkestorasva. Kehitetty erityisesti avohammaspyörien voiteluun, kun NLGI 2 -luokitusta edellytetään.

MULTIS COMPLEX EP 2 visual
MULTIS COMPLEX EP 2

Monikäyttöiset paineenkestorasvat suuriin nopeuksiin. Pyöränlaakereille, kuulalaakereille, rullalaakereille, liukulaakereille, tiivisteille.

MULTIS XHV 2 visual
MULTIS XHV 2

Yleiskäyttöinen paineenkestolisäaineistettu rasva kuormitetuille koneille, alhaisiin nopeuksiin ja kosteisiin olosuhteisiin. Soveltuu erinomaisesti vetopöydän rasvaksi raskaassa kalustossa.

MULTIS EP 2 visual
MULTIS EP 2

Multipurpose grease for lubrication of all applications under load.

MULTIS COMPLEX HV 2 visual
MULTIS COMPLEX HV 2

Yleiskäyttöinen paineenkestolisäaineistettu rasva raskaaseen kuormitukseen ja suuriin nopeuksiin. Pyöränlaakereille, kuulalaakereille, rullalaakereille, liukulaakereille, tiivisteille...

MULTIS COMPLEX SHD 220 visual
MULTIS COMPLEX SHD 220

Erittäin suorituskykyinen synteettinen PAO-rasva laajalle käyttölämpötila-alueelle ja raskaaseen kuormitukseen. Suositellaan paperikoneisiin: johtotelat…

MULTIS FIL EP 2 visual
MULTIS FIL EP 2

Yleiskäyttörasva, joka on tarkoitettu vaativissa olosuhteissa (iskut, kuormitus, vesi tai pöly) käytettävien liukulaakereiden, rullalaakereiden ja ristinivelten voiteluun. Soveltuu erityisesti kuljetus-, maatalous- ja rakennuskoneisiin, joita käytetään märissä tai kuivissa, pölyisissä olosuhteissa. Soveltuu yleisrasvaksi teollisuuskäyttökohteisiin, joissa on käytettävä NLGI 2 -luokan tarttuvaa paineenkestolisäaineistettua rasvaa.

NEVASTANE XMF 2 visual
NEVASTANE XMF 2

Monikäyttöiset rasvat, jotka on kehitetty suuriin ja keskisuuriin nopeuksiin maatalouselintarviketeollisuudessa. Keskusvoitelujärjestelmiin, pullotuslaitteisiin ja liukulaakereihin.

ALTIS SH 2 visual
ALTIS SH 2

Erittäin suorituskykyinen synteettinen rasva monenlaisiin lämpötiloihin. Kehitetty erityisesti ensimmäiseen täyttöön osana elinikäistä voitelua.

General Condition of UseLubricants Catalog © 2024 TotalEnergies Lubricants