Smøremiddelkatalog

API SN
31 Produkter
MOTO 4 ROAD 10W-40 visual
MOTO 4 ROAD 10W-40

Motorolie som specielt anbefales til 4-takts MC motorer og kompatibel med katalysatorer. De anbefalede olieskiftintervaller og oliens viskositet bør nøje følges. Denne olie er fremstillet ved brug af syntetiske baseolier og giver således enestående smørende egenskaber og holder motoren ren.

MOTO 4 TECH 10W-50 visual
MOTO 4 TECH 10W-50

4-takts motorolie udviklet specielt til de nyeste typer MC motorer. Denne motorolie garanterer et ekstremt højt ydelsesniveau som bidrager til øget motorkraft. Olien holder alle motorkomponenter rene og sikrer et jævnt og hurtigt gearskifte. Denne motorolie er anvendelig til alle typer kørselstilhold.

Quartz Racing 10W-60 visual
Quartz Racing 10W-60

Syntetisk motorolie egnet til brug i en bred vifte af benzinmotorer. Velegnet til multiventilet motorer og motorer med turboladere.

RUBIA OPTIMA 1100 15W-40 visual
RUBIA OPTIMA 1100 15W-40

Motorolie som bl.a. opfylde den nyeste API CK-4 specifikation. Anvendes til større dieselmotorer i lastbiler og busser.

RUBIA WORKS 4000 15W-40 visual
RUBIA WORKS 4000 15W-40

TOTAL RUBIA WORKS 4000 15W-40 er specielt udviklet til motorer i entreprenørmaskiner, hvor der kræves API CK-4 eller CJ-4 kvalitetsniveau. Denne motorolie modstår belastningen fra meget lange driftsperioder under meget belastende forhold med høje tryk, støv og varme.

Quartz Ineo C3 5W-40 visual
Quartz Ineo C3 5W-40

TOTAL QUARTZ INEO C3 5W-40 er en syntetisk baseret "Low-SAPS" motorolie specielt udviklet til opfyldelse af de tekniske krav fra BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen og Porsche. TOTAL QUARTZ INEO C3 5W-40 er udviklet til alle nyere benzin- og dieselmotorer i personbiler og varevogne udstyret med turbo, direkte indsprøjtning og multiventilet teknologi.

EVOLUTION 700 STI 10W-40 visual
EVOLUTION 700 STI 10W-40

Højtydende syntetisk baseret motorolie specielt udviklet til benzin- og dieselmotorer. Anbefales til personbiler og varevogne. Specielt tilmuleret til kravene i moderne dieselmotor teknologi med direkte indsprøjtning og Common Rail motorer. Tilpasset alle former for driftstilhold og de mest ekstreme belastninger.

Quartz 7000 10W-40 visual
Quartz 7000 10W-40

Syntetisk baseret motorolie til benzin- og dieselmotorer i personbiler og varevogne udstyret med katalysator og hvor der anvendes blyfri benzin, flydende gas eller biodiesel som brændstof. Er specielt anvendelige på motorer med turboladere og multiventilet og til normale kørselstilhold.

Quartz Racing 10W-50 visual
Quartz Racing 10W-50

Syntetisk motorolie velegnet til brug i en bred vifte af benzinmotorer. Velegnet til multiventilet motorer og motorer med turboladere.

MOTO 4 RACE 10W-60 visual
MOTO 4 RACE 10W-60

4-takts motorolie til højtydende MC motorer. Denne olie er gennemprøvet og test inden til MC motorsport. I mange år har ELF været førende inden til udvikling og fremstilling af motorolier til MC motorsport og vores viden og ekspertise garanterer den enestående kvalitet af denne motorolie. 10W-60 viskositeten giver en enestående stærk oliefilm, som kan modstå de ekstreme variationer i temperaturen.

Quartz Ineo Long Life 5W-30 visual
Quartz Ineo Long Life 5W-30

Den nye generation af "Low SAPS" motorolie specielt udviklet til, at imødekomme de tekniske krav fra Volkswagen gruppen. Produktets højteknologiske ydeevne sikrer optimal funktion af efterbehandlingssystemet som f.eks. dieselpartikelfilter (DPF). Anvendes til alle nyere benzin- og dieselmotorer, hvor der kræves opfyldelse af EURO 5 emissionsstandarden. Udviklet til brug under de mest belastende driftsforhold og kørselsmønstre.

QUARTZ INEO MC3 5W-40 visual
QUARTZ INEO MC3 5W-40

Syntetisk motorolie specielt udviklet til, at imødekomme de tekniske krav fra BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen og Porsche. Specielt velegnet til moderne multiventilet motorer udstyret med turboladere og direkte indsprøjtning. Oliens "Low SAPS" teknologi gør den særligt velegnet til den nyeste motorteknologi med efterbehandlingssystemer. Denne motorolie er anvendelig til de mest belastende driftsbetingelser og kørselsmønstre og kan modstå de mest ekstreme temperaturvariationer.

General Condition of UseLubricants Catalog © 2024 TotalEnergies Lubricants